Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Duurzame Trekkershut

De Trek-in is de duurzame Trekkershut: een verantwoorde en luxe kampeergelegenheid in een bijzonder strak design. De Trek-in is onderdeel van het netwerk van Trekkershutten. Ze is per nacht te boeken en geschikt voor vier tot zes personen. Ze staan op negen locaties in Nederland.

De Trek-in is licht, ruim en bestaat uit duurzame materialen en materialen afkomstig uit sloopprojecten. Elke Trek-in is voorzien van een certificaat waarin wordt aangegeven wat de herkomst is van de gebruikte materialen. Overnachten in dit duurzame huisje is niet alleen goed voor je ecologische voetafdruk (ecological footprint), maar het is ook een bijzondere ervaring. Door de grote ramen aan de voor- en achterzijde is de natuur heel dichtbij. Tegelijkertijd zorgt het warme hout voor een gevoel van geborgenheid. Je slaapt dus gegarandeerd in een unieke accommodatie.

Speciaal voor de kinderen is er Otto Ooievaar. Otto laat de kids op een leuke en informatieve manier kennismaken met duurzaamheid en de natuur. Kijk voor meer informatie bij Otto Ooievaar.