Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Wandelzoekpagina
Wij werken samen met de Wandelzoekpagina om je te informeren over wandelingen in de omgeving van locaties met Trekkershutten. De Wandelzoekpagina biedt informatie over wandelen, zoekmogelijkheden naar wandelingen in Nederland, wandelkaarten, meer dan 2500 dagwandelingen, stadswandelingen, GPS-wandelingen en meerdaagse tochten.

Lange-Afstand-Wandelpaden
Op Wandelnet vind je alles over het netwerk van Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) en Streekpaden in Nederland. Veel Trekkershutten liggen aan een LAW of Streekpad. In de Huttenzoeker kun je het netwerk van LAW’s aanvinken, zodat je precies kunt zien hoe de routes liggen ten opzichte van de terreinen.

Andere nuttige links voor wandelaars
Natuurwegwijzer Noord-Holland
Vrienden van de Voetveren

Fietsrouteplanner
Op Nederland Fietsland vind je een initiatief van de Fietsersbond/Stichting Landelijk Fietsplatform: een volledige fietsrouteplanner met alle knooppunten en LF-routes. Heel handig om van deur tot deur fietsroutes mee te plannen!

Fietsknooppunten
Bijna geheel Nederland is voorzien van knooppuntnetwerken voor fietsers. Op de onderstaande websites vind je de meest actuele informatie. Ook zijn er kaarten met de knooppuntnetwerken te verkrijgen onder andere via www.knooppuntkaarten.nl. Op Fietsknoop kun je aan de hand van de knooppunten eenvoudig je eigen route plannen.

Landelijke Fietsroutes
Landelijke Fietsroutes zijn dé routes voor iedereen die meer dan één dag door Nederland wil fietsen en daarbij de mooiste landschappen wil zien. Het netwerk van Landelijke Fietsroutes (LF-routes) heeft een lengte van totaal 4500 kilometer. Alle routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en onderling te combineren tot een (vakantie)route op maat. In de Huttenzoeker kun je het netwerk van LF-routes aanzetten, zodat je ziet hoe de routes ten opzichte van de locaties met Trekkershutten liggen.

Het Sallandse fietsroutenetwerk
Een voorbeeld van een regionaal fietsroutenetwerk is het Sallandse fietsroutenetwerk.

Andere nuttige links voor fietsers:
ANWB Pechhulp voor de fiets 
Fietsvakantiewinkel
Groenfietsen in Zuid-Limburg

Fietsen één, twee, drie!
Fietsersbond
Fietsknoop
Stichting Landelijk Fietsplatform
Zuiderzeeroute
Vierfiets