Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701
info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Deel deze pagina

Bestel nu de Trekkershuttenkaart 2019 

Op de overzichtskaart vind je alle Trekkershutten in de Benelux. Op deze uitgave staan de locaties van alle Trekkershuttenlocaties in de Benelux aangegeven met hun contactgegevens. Zo kun je onderweg ook zonder smartphone altijd een Trekkershut vinden.

Ga je een meerdaagse wandel- of fietstocht maken? Op de kaart zijn ook de Lange Afstand Wandelpaden (LAW), Grote Routepaden (GR) en Landelijke Fietsroutes (LF) aangegeven.

De Trekkershuttenkaart is opgesteld in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Bestellen
Je kunt de overzichtskaart 2019 voor € 3,95 bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ervoor kiezen om te betalen via iDeal, met Paypal, of door een digitale factuur aan te vragen.

Belgische vakantiegangers kunnen tevens betalen met Mister Cash. Selecteer hiervoor bij betaalmethode ‘iDeal of Paypal’. Na inzending van het formulier verschijnt een keuzescherm.

De ingevoerde gegevens worden automatisch doorgevoerd in ons systeem. Controleer daarom goed of deze correct zijn. De Groene Koepel is niet verantwoordelijk voor foutief ingevoerde adresgegevens.

Bedankt voor je bestelling en natuurlijk een fijne vakantie gewenst!